کد خبر 234869
۱۳۹۵/۱۱/۰۷ ۰۸:۴۸

نماینده کنگره آمریکا دیدار با بشار اسد را تایید کرد

یک قانونگذار آمریکایی تایید کرد در سفر به سوریه با بشار اسد، رئیس‌جمهور این کشور دیدار کرده است.
نماینده کنگره آمریکا دیدار با بشار اسد را تایید کرد
«تولسی گابارد»، نماینده دموکرات ایالت هاوائی در مصاحبه‌ای با شبکه خبری سی‌ان‌ان تأیید کرد که در سفر به سوریه با بشار اسد، رئیس‌جمهور این کشور دیدار کرده است.

وی در این مصاحبه گفت که ابتدا قصد دیدار با بشار اسد را نداشت، اما به خاطر نگرانی‌هایش برای مردم سوریه از فرصتی که برای چنین دیداری پیش آمد استفاده کرده است.

این عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا گفت که با رئیس‌جمهور سوریه درباره «صلح» صحبت کرده است. وی همچنین خاطرنشان کرد که از تعاملش با مردم سوریه متوجه شده که «هیچ معارض، میانه‌روئی وجود ندارد.»

مجری شبکه خبری سی‌ان‌ان در این گفت‌وگو «گابارد» را درباره دیدارش با بشار اسد تحت فشار قرار داد. وی با متهم کردن بشار اسد به کشتار مردم سوریه از این قانونگذار آمریکایی پرسید که آیا فکر می‌کند که دیدار با اسد باعث بالا رفتن اعتبار وی در کنگره خواهد شد؟ گابارد در پاسخ گفت: «هر فکری که شما درباره رئیس‌جمهور اسد بکنید، واقعیت این است که او رئیس‌جمهور سوریه است.»

گابارد اضافه کرد: «برای رسیدن به صلح لازم است که با او گفت‌وگو صورت بگیرد.»

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک