کد خبر 236859
۱۳۹۵/۱۱/۱۳ ۱۹:۵۴

در دیدار لاریجانی با وزیر دفاع ارمنستان چه گذشت؟

ساعت 24- رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: برقراری امنیت در کشورها حائز اهمیت است و باید همه مسئولان به شیوه ای عاقلانه نسبت به حل مسائل اقدام کنند.
در دیدار لاریجانی با وزیر دفاع ارمنستان چه گذشت؟
علی لاریجانی امروز- چهارشنبه- در دیدار «ویگن سرکسیان» وزیر دفاع ارمنستان افزود: کشور شما در مسئله جمهوری آذربایجان رفتار مناسبی داشت زیرا ایجاد بحران جدید در منطقه، آینده روشنی ندارد.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید تلاش کرد که حوادث گذشته مجددا تکرار نشود، زیرا هیچ کشوری از درگیری سود نمی برد.


لاریجانی همچنین در این دیدار از توسعه همکاری ها میان دو کشور ایران و ارمنستان استقبال کرد.


** میان دو کشور ایران و ارمنستان نیازهای حیاتی برای گسترش همکاری‌ها وجود دارد


«ویگن سرکسیان» وزیر دفاع ارمنستان در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از سفر به ایران گفت: میان دو کشور ایران و ارمنستان نیازهای حیاتی برای گسترش همکاری‌ها وجود دارد و ما در دیدار با مقامات ایرانی زمینه های این همکاری ها را مورد بررسی قرار دادیم.


به گزارش خانه ملت، وزیر دفاع ارمنستان اظهار داشت: برای ما گسترش همکاری های پارلمانی خیلی اهمیت دارد و با توجه به انتخابات مجلس ما که تا دو هفته دیگر برگزار خواهد شد، تلاش خواهیم کرد که گروه دوستی جدید ایران و ارمنستان را هرچه سریعتر تشکیل دهیم تا بتوانیم سطح روابط را ارتقاء بخشیم.

ایرنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک