کد خبر 244009
۱۳۹۵/۱۲/۰۸ ۲۱:۲۹

تروریست‎ها آماده اجرای حمله در خاک انگلیس

ساعت 24- عضو سازمان دیده‌بان مبارزه با تروریسم هشدار داده است که تهدید حمله تروریستی در انگلیس در بالاترین سطح خود قرار دارد.
تروریست‎ها آماده اجرای حمله در خاک انگلیس
style="text-align:justify">«مکس هیل» عضو سازمان دیده‌بان مبارزه با تروریسم هشدار داده است که تهدید حمله تروریستی در انگلیس در بالاترین سطح خود قرار دارد.

هیل گفت: سطح تهدید حمله تروریستی داعش در انگلیس در حال حاضر مشابه با حمله تروریستی ارتش ایرلند در دهه 1970 است.
وی افزود: تروریست‌های داعش برای انجام حملات تروریستی در انگلیس علیه مردم این کشور با هر نژاد و ملیتی برنامه‌ریزی کرده‌اند.
هیل اظهار داشت: بدون شک تهدید بسیار بزرگی از سوی داعش در انگلیس وجود دارد و این تهدید در بالاترین سطح قرار دارد.
وی در مصاحبه با «تلگراف» ضمن بین این مطلب افزود: تهدیدهایی مبنی بر حمله تروریستی از سوی داعش در انگلیس وجود دارد که ما نمی‌توانیم این تهدیدها را نادیده بگیریم.
میزان

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک