کد خبر 24825
۱۳۹۳/۰۶/۱۹ ۱۶:۰۹
پیشنهاد پایگاه خبری آمریکایی بلومبرگ :

اوباما باید به ایران برود

سایت خبری تحلیلی ساعت 24- پایگاه خبری آمریکایی بلومبرگ با اشاره به موقعیت استراتژیک ایران و لزوم مشارکت ایران و آمریکا برای مقابله با بحرانهای منطقه، پیشنهاد سفر رئیس جمهور آمریکا به ایران را مطرح کرد.
پایگاه خبری آمریکایی بلومبرگ نوشت: فارغ از یک سری مشکلات، ویژگی های ایران در منطقه، لزوم مشارکت آمریکا - ایران برای مقابله با بحران های منطقه را ضروری می سازد و حتی ضرورت امر ایجاب می کند به تاسی از تجربه سفر نیکسون به چین اوباما هم به ایران سفر کند.

این پایگاه خبری آمریکایی در یادداشتی به قلم «نوآه اسمیت» پیشنهاد مشارکت آمریکا با ایران را در امر مبارزه با گروه تروریستی «داعش» را مطرح کرده است.این پیشنهاد در حالی مطرح شده که برخی از سیاست مداران ایران و جهان، گروه تروریستی داعش را زاییده حمایت های غرب از تندروها برای پیشبرد اهداف خود می دانند.

به نوشته نویسنده این یادداشت، آنچه که آمریکا در میدان رزم علیه «داعش» بدان نیاز دارد، متحدی است که بتواند بعد از پراکنده شدن داعش، ثبات را در منطقه حاکم سازد.

بلومبرگ اضافه کرده است: ترکیه که در این حیطه نمی گنجد. آنکارا بابت مداخله اش در جنگ داخلی سوریه، در حال حاضر نیز در داخل با انتقاد شدید ناراضیان روبه رو است و عربستان که اصولا توانایی این کار را ندارد. تنها یک شریک بالقوه استراتژیک باقی می ماند و آن کشوری نیست جز؛ ایران.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک