کد خبر 249039
۱۳۹۵/۱۲/۲۸ ۰۹:۳۰

سرمربی آینده بارسلونا مشخص شد

دستیار اول لوئیس انریکه به نظر می‌رسد که محتمل‌ترین گزینه برای سرمربیگری بارسلونا در فصل آینده باشد، او سابقه بازی در تیم بارسلونا در بین سال‌های 1988 تا 1990 را هم دارد.
جرارد پیکه، مدافع تیم فوتبال بارسلونا، صحبت‌های سرخو راموس، کاپیتان رئال مادرید درباره پیروزی بارسلونا مقابل پاری‌سن‌ژرمن و اشتباهات تاریخی داوری این بازی را تأیید کرد.

پیکه در این خصوص اظهار داشت: از حرف‌های راموس عصبانی نشدم. مثل یک پسر بچه از این پیروزی لذت بردم، حتی از قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا هم لذت بخش‌تر بود. دیدار مقابل پاری‌سن‌ژرمن، همانطور که راموس گفت تاریخی بود.

نکته کلیدی مصاحبه پیکه مسئله دیگری بوده است. رسانه‌های اسپانیایی گزارش داده‌اند که پیکه ناخواسته به یکی از گزینه‌های اصلی مربیگری در بارسلونا اشاره داشته است.

اونزوئه، دستیار اول لوئیس انریکه به نظر می‌رسد که محتمل‌ترین گزینه برای سرمربیگری بارسلونا در فصل آینده باشد. او سابقه بازی در تیم بارسلونا در بین سال‌های 1988 تا 1990 را هم دارد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک