کد خبر 251212
۱۳۹۶/۰۱/۱۴ ۱۷:۲۶

درخواست نوبخت از رئیس‌جمهور

ساعت 24- محمدباقر نوبخت در نامه ای از رئیس جمهور خواست بابت عملکرد ۹۷ درصدی درآمدهای مالیاتی و گمرکی از وزارت امور اقتصادی و دارایی تقدیر شود.
درخواست نوبخت از رئیس‌جمهور
طبق گزارشی که علی طیب نیا پیش‌تر ارایه کرده بود، دولت تا ۲۷ اسفند ماه سال گذشته حدود ۲۱۸ هزار میلیارد تومان درآمد نقدی داشته که بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان آن ناشی از درآمدهای مالیاتی بوده است که البته با اضافه کردن حدود ۱۲ تا ۱۳ هزار میلیارد تومان عوارض و مالیات بر ارزش افزوده که وصول شده است، سرجمع، رقم مذکور به ۱۱۳ هزار میلیارد تومان افزایش می یابد.

طیب نیا همچنین گفته بود: در سال ١٣٩٥ مجموعه سازمان های تابع بیش از ۱۴۰ هزار میلیارد تومان درآمد برای دولت ایجاد کردند که اگر واگذاری شرکت های دولتی و تهاتر آنها با بدهی های دولتی را هم به این رقم اضافه کنیم، به عدد ۱۵۰ هزار میلیارد تومان می‌رسیم که نسبت بسیار بالایی در مقایسه با مجموعه ۲۱۸ هزار میلیارد تومان درآمدهای بودجه ای محسوب می شود.

به دنبال ارایه گزارش عملکرد وزارت اقتصاد در زمینه تحقق درآمدهای مالیاتی و گمرکی، محمدباقر نوبخت - رئیس سازمان برنامه و بودجه - در نامه ای که به رئیس جمهور نامه نوشته از وی خواسته است تا از عملکرد این وزارت خانه تقدیر شود.

ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک