کد خبر 252556
۱۳۹۶/۰۱/۱۹ ۲۱:۱۵

بمب خبری فدراسیون که لو رفت

ساعت 24- با آنکه فدراسیون فوتبال در برابر برخی از دخالت های سرمربی تیم ملی، سکوت کرده و تحمل می کند، شایعه شده که تمام این بحث ها بعد از صعود تیم ملی به روسیه تلافی خواهد شد.
style="text-align:justify">از یکی، دو منبع موثق شنیده شد که تاج قصد دارد بعد از صعود تیم ملی به روسیه مذاکراتی را با کی روش داشته و چهارچوب وظایف او را روشن کند.

وظایفی که اگر سرمربی تیم ملی از آنها عبور کرد، به این همکاری پایان داده شده و آن وقت فدراسیون به دنبال گزینه جدیدی برای هدایت تیم ملی خواهد بود.

ظاهرا تاج قصد دارد یک سرمربی بهتر و معروف تر از کی روش را برای هدایت تیم ملی در روسیه به خدمت بگیرد. از سوی دیگر علی کفاشیان در زمان اداره فدراسیون پس از تمدید قرارداد کی روش با بازگشت از جام ملت های استرالیا بندی را در آن ذکر کرده که در صورت صعود یا عدم صعود تیم ملی به جام جهانی روسیه باید یک بار دیگر با کی روش مذاکره شود تا قرارداد جدیدی با او تنظیم شود.

بابت همین اگر کی روش بعد از این ماجرا اخراج هم شود، فدراسیون ضرر و زیانی را به او متحمل نخواهد شد.

جام نیوز

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک