کد خبر 253993
۱۳۹۶/۰۱/۲۶ ۰۸:۴۹

واکنش رییس دفتر روحانی به ادعای احمدینژاد

ساعت24- رییس دفتر رییس‌جمهور در مورد ادعای احمدی‌نژاد مبنی بر اینکه در دولت وی خزانه خالی نبوده و دولت گذشته هم بدهکار نبوده است گفت: خوشبختانه همه اینها مواردی است که عدد و رقم آن کاملاً روشن است.
واکنش رییس دفتر روحانی به ادعای احمدینژاد
محمد نهاوندیان در پاسخ به این سوال که اگر بخواهیم شاخص‌ترین عملکرد اقتصادی دولت در سال جاری را نام ببریم به چه موضوعی اشاره می‌کنید گفت: به نظر من دو عملکرد به طور درخشان در زمینه عملکرد اقتصادی دولت خود را نشان می‌دهد اول اینکه در سال گذشته اقتصاد ایران توانست رشد تولید کم نظیر رقم بزند یعنی ما در سال ۹۵ توانستیم به نرخ رشدی در مجموع بالاتر از هدفگذاری سند چشم‌انداز دست پیدا کنیم.

او افزود: در سند چشم‌انداز نرخ رشد ۸ درصد تعریف شده است. در هیچ یک از ۱۱ سالی که از تعریف این نرخ رشد گذشته این مسئله حاصل نشده بود و متاسفانه در برخی سال ها این نرخ رشد منفی هم بود اما امسال براساس گزارش ۹ ماهه بانک مرکزی ما نه تنها به این نرخ رسیدیم بلکه از آن گذر کردیم. این افتخاری برای دولت و مردم است.

رییس دفتر رییس‌جمهور خاطرنشان کرد: نکته دوم مثبت شدن تراز خارجی است. اگر ما بخواهیم کلمه استقلال را در اقتصاد یک کشور ترجمه کنیم خود را در تراز تجاری خارجی نشان می دهد. اینکه یک اقتصادی بتواند نه با فروش منابع تجدیدناپذیر نفتی بلکه با فروش کالاهای غیر نفتی بیش از نیازهای وارداتی خود را تامین کند یکی از بارزترین نشانه‌های درست بودن مسیری است که انتخاب شده است.

نهاوندیان در مورد ادعای احمدی‌نژاد مبنی بر اینکه در دولت وی خزانه خالی نبوده و دولت گذشته هم بدهکار نبوده است گفت: خوشبختانه همه اینها مواردی است که عدد و رقم آن کاملاً روشن است. دستگاه‌های مسئول هم اطلاع‌رسانی‌های لازم را کرده و خواهند کرد.

ایلنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک