کد خبر 256490
۱۳۹۶/۰۲/۰۳ ۲۰:۰۰

گزینه طلایی برانکو مشتری جدید پیدا کرد/ مبلغ پیشنهادی به پرسپولیس مشخص شد

مدیر برنامه های مهاجم خارجی تیم فوتبال پیکان مبلغ پیشنهادی خود را به باشگاه پرسپولیس ارائه داده است.

در حالیکه در فضای مجازی خبر قرارداد دو ساله گادوین منشا با پرسپولیس منتشر شده است، اما هنوز این بازیکن با پرسپولیس قراردادی امضا نکرده است.

مدیر برنامه های منشا پیشنهادی ۳۵۰ هزار دلاری را به باشگاه ارائه کرده است و مقرر شده که باشگاه پرسپولیس نظر خود را درباره این پیشنهاد اعلام کند.

مذاکرات بر سر مبلغ ادامه دارد و هنوز قراردادی بین منشاو پرسپولیس بسته نشده است. بر خلاف برخی اخبار و گمانه زنی ها، تنها یک جلسه بین مدیربرنامه منشا و باشگاه پرسپولیس برگزار شده و هنوز بر سر مبلغ قرارداد منشا توافقی صورت نگرفته است.

دو باشگاه لیگ برتری هم خواهان گادوین منشا شده اند اما هنوز مدیر برنامه های منشا با این دو باشگاه مذاکره نکرده است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک