کد خبر 258268
۱۳۹۶/۰۲/۱۰ ۲۲:۳۹

حمله پلنگ چوپان را راهی بیمارستان کرد

ساعت 24- رئیس اداره حفاظت محیط زیست ایرانشهر واقع در جنوب سیستان وبلوچستان گفت: حمله یک قلاده پلنگ بومی در اطراف کوههای آهوران این شهرستان یک چوپان را مجروح و راهی بیمارستان کرد.
حمله پلنگ چوپان را راهی بیمارستان کرد
div class="BodyText" id="ctl00_ctl00_ContentPlaceHolder_ContentPlaceHolder_NewsContent1_bodytext">

محمد انور هاشمزهی یکشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این چوپان براثر حمله پلنگ از ناحیه دست و پا دچار جراحت شده است.
وی ادامه داد: با سقوط چوپان از پرتگاه پلنگ از معرکه دور شده و با اطلاع رسانی مردم بومی هم اکنون چوپان در بیمارستان خاتم الانبیا(ص) ایرانشهر بستری است.
وی با اشاره به این نکته که از سال قبل بیمه نامه جامع پنگ ایرانی توسط اداره کل محیط زیست ایرانشهر منعقد شده است، افزود: بیمه هزینه درمان و هر گونه خسارت احتمالی به دام ها را پرداخت می کند.
وی گفت پارسال پیش از انعقاد این قرارداد هم یک قلاده پلنگ به یک دادمدار حمله کرد که با کمک خیران و دوستداران حفاظت محیط زیست هزینه درمان فرد مصدوم پرداخت شد.
به گزارش ایرنا پلنگ ایرانی با توجه به خشکسالی های اخیر در معرض خطر انقراض است که بنا بر اطلاعات اداره حفاظت محیط زیست ایرانشهر نوع بومی آن در حاشیه رودخانه دامن، کوه های سیاهوند، کوه های آهوران و بزمان این شهرستان زیستگاه دارند.

ایرنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک