کد خبر 267546
۱۳۹۶/۰۳/۱۵ ۱۷:۴۰

سه بازیکن بایرن در فهرست فروش

ساعت24-جدایی سه بازیکن نیمکت نشین بایرن مونیخ در تابستان از این تیم قطعی شده است.
به‌ گزارش ‌بیلد، بایرن مونیخ در فصلی که گذشت نتوانست انتظارات را با کارلو آنچلوتی بر آورده کند و قهرمانی در رقابت‌های بوندسلیگا تنها جامی بود که شاگردان این مربی ایتالیایی به دست آوردند. روزنامه معتبر بیلد آلمان از تغییرات گستره بایرن در تابستان سخن گفت و از جدایی قطعی سه بازیکن این تیم خبر داد.

بیلد نوشت: جدایی کاستا از بایرن قطعی است و این بازیکن با ۴۰ میلیون یورو می‌تواند راهی تیم دیگری شود. یوونتوس، منچسترسیتی، منچستریونایتد و پاری ‌سن‌ ژرمن مشتریان جدی این بازیکن هستند. رناتو سانچس هم جایی در ترکیب اصلی تیم آنچلوتی نخواهد داشت و رقم فروش او ۳۵ میلیون یورو است و به احتمال خیلی زیاد راهی منچستریونایتد می‌شود.

سومین بازیکنی که از نگاه بیلد جدایی او از بایرن مونیخ قطعی است، سنگربان دوم باواریایی‌ها، اسفن اولریچ است که نتوانست در غیاب مانوئل نویر عملکرد خوبی از خود نشان دهد.

به نوشته بیلد، بایرن مونیخ با پول فروش این سه بازیکن، به دنبال خرید چند بازیکن با کیفیت است که مهم‌ترین آنها الکسیس سانچس، ستاره شیلیایی آرسنال است.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک