شورای امنیت تحریمهای تسلیحاتی لیبی را یک سال دیگر تمدید کرد
ساعت24-شورای امنیت سازمان ملل به اتفاق آرا، به اتفاق آرا تحریمهای تسلیحاتی لیبی را برای یک سال دیگر تمدید کرده است.
در حالی که درگیریها در لیبی بین طرفهای مختلف داخلی و خارجی ادامه دارد، شورای امنیت رای به تمدید یک ساله تحریمهای این کشور جنگ زده داده است.
بنا بر تصمیم شورای امنیت سازمان ملل تحریمهای تسلیحاتی لیبی به مدت یک سال دیگر و تا 12 ژوئن سال 2018 تمدید شده است.
به گزارش اسپوتنیک، «پیتر ویلسون» قائم مقام نمایندگی انگلیس در سازمان ملل ضمن تشکر از اعضای شورا برای تمدید یک ساله تحریمهای تسلیحاتی لیبی و تمدید قطعنامه 2296 شورای امنیت سازمان ملل، به خبرنگاران گفت که قاچاق سلاح به لیبی، در حال طولانی کردن و تشدید درگیری داخلی در لیبی است.
«ولادیمیر سافرونکوف» قائم مقام نمایندگی روسیه در سازمان ملل هم تصمیم شورای امنیت را اقدامی مناسب برای حل بحران لیبی توصیف کرد.
فارس