کد خبر 270997
۱۳۹۶/۰۳/۲۸ ۱۵:۰۸

یک سرباز افغان ۷ سرباز آمریکایی را زخمی کرد

ساعت24-یک سرباز افغان در یک پایگاه نظامی به سمت نیروهای آمریکایی تیراندازی و ۷ نفر از آن‌ها را زخمی کرد.
به گزارش دیلی‌میل، روز شنبه یک سرباز افغان 7 سرباز آمریکایی را در یک پایگاه نظامی زخمی کرد. تیراندازی در کمپ شاهین نزدیک شهر «مزار شریف» در حالی رخ داده که آمریکا در حال افزایش حضور نظامی خود در افغانستان است.

برخی گزارش ها حاکی از کشته و زخمی شدن 2 سرباز افغان در این حادثه هستند.

این دومین بار است که نیروهای افغان به نیروهای آمریکا حمله می‌کنند. این در حالیست که آمریکا قصد دارد تعداد نیروهایش را برای تقویت نیروهای افغان در مقابل گروه تروریستی طالبان افزایش دهد.

تحلیلگران بر این باورند که با افزایش تعداد نیروهای آمریکایی در افغانستان چنین حملاتی بیش از پیش اتفاق خواهد افتاد. در حال حاضر 8400 نیروی آمریکایی و 5 هزار نیروی ناتو در افغانستان حضور دارند.

درگیری آمریکا در جنگ افغانستان از سال 2001 آغاز شده و در تاریخ آمریکا هیچ جنگی نبوده که نیروهای آمریکایی تا این حد در میدان جنگ بمانند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک