کد خبر 277961
۱۳۹۶/۰۴/۲۵ ۲۱:۱۵

وضعیت هیئت مدیره پرسپولیس تا آخر تیر مشخص میشود

ساعت 24- مشاور وزیر ورزش‌وجوانان گفت: تا آنجایی که می‌دانم قرار است تا پایان این ماه هیئت مدیره پرسپولیس مشخص شود
style="text-align:justify">بیژن ذوالفقارنسب در مورد سفر مسعود سلطانی‌فر به استان کردستان و افتتاح چند پروژه ورزشی در این استان اظهار داشت: آقای سلطانی‌فر در این سفر به طور کلی در مورد ورزش استان صحبت کرد. امیدواریم که حضور ایشان بتواند باعث تغییرات مثب در ورزش استان شود.

وی در خصوص آخرین وضعیت مشخص شدن هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس هم گفت: تا آنجایی که می‌دانم قرار است تا پایان این ماه هیئت مدیره مشخص شود. البته در مورد باشگاه استقلال شرایط فرق می‌کند و مسئولان سریع در مورد هیئت مدیره این باشگاه به نتیجه رسیدند.

مشاور وزیر ورزش و جوانان درباره اینکه آیا خودش هم عضوی از هیئت مدیره جدید باشگاه پرسپولیس است، خاطرنشان کرد: هیچ‌چیزی مشخص نیست و صحبتی هم نشده، من سخنگوی وزارت ورزش نیستم اما فکر می‌کنم تا پایان ماه همه چیز مشخص شود.

میزان

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک