کد خبر 279830
۱۳۹۶/۰۵/۰۲ ۰۹:۴۹

کاهش تعداد مشترکان پر مصرف آبآب

ساعت24-مطابق آمارگیری نقطه به نقطه در سال ۱۳۹۵، به طور متوسط در سطح کل کشور درصد مشترکان با مصرف بالای ۲۰ متر مکعب در ماه به کمتر از ۲۲.۳ درصد از کل مشترکان رسیده‌اند.
کاهش تعداد مشترکان پر مصرف آبآب
هم‌اکنون الگوی کنونی مصرف آب کشور حدود ۱۵ مترمکعب است و از ۲۲ میلیون مشترک بیش از ۵۵ درصد مشترکان در این دسته قرار می‌گیرند، تا سال گذشته نیز اساس آمارهای مصرف، حدود ۷۰ درصد مشترکان آب و فاضلاب کمتر از ۲۰ مترمکعب در ماه مصرف آب داند که اکنون این عدد کاهش یافته است

بحران آب در کشور موجب شده که مساله صرفه‌جویی پر رنگ تر از گذشته شود در این بین برخی مشترکان مصرف بالا دارند که وزارت نیرو برای این مهم راهکارهایی را تئبیر کرد، یکی از این راهکار ها نصب کنتور هوشمند روی چاه های کشاورزی است.

در راستای برنامه ملی ارتقای بهره وری در سال ۱۳۹۵ به تعداد ۶۰۰ دستگاه اندازه گیری روی شبکه‌های آبیاری و زهکشی نصب شده، همچنین به تعداد ۱۳۰۰۰ چاه غیرمجاز بسته شده علاوه‌بر این تصفیه‌ خانه فاضلاب به ظرفیت ۴۰۳ هزار مترمکعب در شبانه روز با هدف تامین شرایط بهداشتی جهت زندگی مردم، حفظ محیط زیست و استفاده مجدد از پساب به بهره برداری رسیده است.

ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک