انفجار شدید منزل مسکونی در استاد معین
وی با اشاره به حضور آتشنشانان در محل گفت: پس از حضور عوامل آتش نشانی مشاهده شد که انفجار در طبقه اول یک ساختمان مسکونی سه طبقه تک واحدی رخ داده و شدت آن به حدی بوده که علاوه بر حریق این واحد 50 متری شیشهها، دربهای سایر واحدها و همچنین ساختمانهای مجاور نیز تخریب شده است.
وی با بیان اینکه شعلههای آتش ساختمان را در برگرفته و در حال گسترش بود گفت: زنی 75 ساله در طبقه اول و دو جوان حدودا 25 ساله در طبقات بالایی این ساختمان در میان دود و شعله های آتش محبوس شده بودند که آتش نشانان با تقسیم شدن به دو گروه عملیات نجات و اطفای حریق را آغاز کردند.
ملکی افزود: یک گروه این سه نفر را از میان شعله های آتش خارج کرده و درحالیکه هر سه دچار سوختگی شده و سوختگی پیرزن نیز شدیدتر بود آنها را برای مداوا به عوامل اورژانس تحویل دادند.
سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران اضافه کرد: گروه دیگر نیز شعله های آتش را به طور کامل مهار و اطفا کرده و پس از ایمن سازی محل در ساعت 00:7 به عملیات خود خاتمه دادند.
وی درباره علت این حادثه نیز اظهار کرد: بررسی کارشناسان آتش نشانی حاکی از این است که نشت گاز شهری سبب وقوع این حادثه شده است.