کد خبر 283144
۱۳۹۶/۰۵/۱۴ ۱۸:۲۰

آخرین پایگاه داعش در «حمص» محاصره شد

ساعت 24- ارتش سوریه در ادامه پیشروی های خود آخرین منطقه تحت کنترل گروه تروریستی داعش را در استان «حمص» به محاصره خود درآورد.
آخرین پایگاه داعش در «حمص» محاصره شد
به نقل از اسپوتنیک، یک منبع نظامی اعلام کرد که نیروهای ارتش سوریه توانستند شهر «السخنه» واقع در حومه حمص را تحت محاصره خود درآوده و کنترل «جبل طنطور» و «مغازة الضوی» را به دست بگیرند.


پیشتر اتاق اطلاع رسانی اخبار جنگ حزب الله لبنان گزارش داده بود که ارتش سوریه و نیروهای همپیمان به ورودی های شهر السخنه آخرین منطقه تحت کنترل داعش در استان حمص رسیده و این دستاورد به مثابه گامی بزرگ در راستای حملات متعدد علیه گروه های تروریستی به شمار می آید.

شایان ذکر است منابع سوری قبلا گزارش داده بودند: ارتش سوریه پس از آتش سنگین ضد مواضع تروریستها در شهر السخنه در حومه شرقی حمص، پیشروی برای تسلط بر این شهر را آغاز کرده است.

شهر السخنه دارای اهمیت راهبردی بسیاری در جنگ سوریه است، به این جهت که این شهر تقریبا در مرکز سوریه واقع شده و شاهراه ارتباطی مناطق شمالی و جنوبی و شرقی و غربی سوریه به یکدیگر است.

نیروهای ارتش سوریه هم چنین مواضع جبهه النصره در بلندی های «جبل الاکراد» واقع در حومه «اللاذقیه» را در واکنش به حمله تروریستها به مواضع ارتش در «عطیره» مورد هدف قرار دادند.

مهر

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک