کد خبر 284659
۱۳۹۶/۰۵/۱۹ ۲۱:۳۷

درگیری صادقی و حاتمی به آشتی دو طرف ختم شد

ساعت 24- بازیکنان پیکان و تراکتورسازی که امروز در هتل به درگیری فیزیکی با هم پرداخته بودند، با وساطت سرپرستان دو تیم، آشتی کردند.
درگیری صادقی و حاتمی به آشتی دو طرف ختم شد
style="text-align:justify">امیرحسین صادقی بازیکن پیکان و فرزاد حاتمی بازیکن تراکتورسازی، ظهر امروز در هنگام صرف ناهار در هتل المپیک، درگیری شدیدی با هم داشتند؛ به طوری که کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال اعلام کرد تا بررسی پرونده درگیری، این دو بازیکن از حضور در مسابقات فوتبال محروم خواهند بود.

با گذشت چندین ساعت از این اتفاق، سرپرست های هر دو تیم برای ختم به خیر شدن قضیه پادرمیانی کردند و دو بازیکن قبل از بررسی پرونده توسط کمیته اخلاق در مراسم آشتی کنان کدورت امروز را فراموش کردند. این دو بازیکن برای مدتی در استقلال هم بازی بودند.

با وجود حکم کمیته اخلاق مبنی بر محرومیت آن ها، سعید فتاحی، رییس کمیته برگزاری مسابقات لیگ برتر در گفت و گو با ایسنا، گفت: هنوز حکم محرومیت این دو بازیکن ابلاغ نشده است.

ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک