اعزام ۱۰ پینگپنگباز معلول به مسابقات آسیایی چین
او گفت: در مسابقات قهرمانی آسیا که در کره جنوبی برگزار شد، ما تنها موفق به کسب یک مدال برنز توسط حسن جانفشان شدیم، اما در این دوره از رقابتهای قهرمانی آسیا خود را برای کسب چند مدال در بخش زنان و مردان آماده کردیم و مطمئنم نسبت به دوره قبل شرایط بهتری از نظر مدالآوری به ویژه در بخش مردان خواهیم داشت.
سرمربی تیم ملی تنیس روی میز جانبازان و معلولان در پاسخ به این پرسش که آیا شانس مدالآوری در بخش انفرادی بیشتر است یا دوبل؟ خاطرنشان کرد: تنیسورهای ما در این دوره تمرینات سختی را سپری کردند و امید زیادی برای کسب مدال در هر دو بخش داریم. امیدوارم که بهترین عملکرد را در چین داشته باشیم و به جایگاه خوبی دست پیدا کنیم.
وی از حسن جانفشان، مهدی رضاپور، علی خوبیزاده، حمیدرضا شیخ زاده، مهدی معصومی، جواد فولادی، مهدی رضازاده ، نرگس قرائی، فروغ بختیاری و الهام چزائی به عنوان ۱۰ ورزشکار اعزامی به رقابتهای قهرمانی آسیا نام برد که هدایت این تیم را آمنه حاج حسینی (مربی تیم زنان) شهریار نامدار (مربی مردان) و زهرا میر بابایی (داور مسابقات) بر عهده خواهند داشت.
نامدار در پایان گفت: تیم ملی سهشنبه شب ۳۱ مردادماه راهی چین میشود و مسابقات از سوم شهریورماه به مدت یک هفته برگزار خواهد شد.
منبع:ایسنا