کد خبر 287861
۱۳۹۶/۰۶/۰۱ ۲۰:۰۰

درگیری فیزیکی حامیان منصوریان با استقلالی های معترض

بر خلاف بازی با سایپا دو لیدر معروف طرفدار منصوریان درگیری با هواداران نداشتند اما یکی از حامیان وی در بازی با پدیده هم درگیری ایجاد کرد.
هفته گذشته کتک زدن تماشاگران توسط دو لیدر طرفدار منصوریان سر و صدای زیادی به پا کرد تا جایی که هیات مدیره باشگاه استقلال این اقدام را محکوم کرد.

شب گذشته در ورزشگاه خبری از آن دو لیدر معروف نبود و ظاهرا تمامی لیدرهای استقلال دست به دست هم داده بودند تا مقابل آن دو نفر بایستند اما در کمال تعجب یکی از حامیان منصوریان به نام ح در جایگاه ویژه وقتی اعتراض به منصوریان را دید تاب نیاورد و با یکی از تماشاگران معترض درگیر شد.

ظاهرا این صحنه توسط دوربین ها ثبت شده است. فرد مذکور نیز در نهایت توسط ماموران نیروی انتظامی به بیرون از ورزشگاه هدایت شد.

در پایان بازی نیز هواداران استقلال به شدت علیه منصوریان موضع گیری کردند و سرمربی آبی ها نیز با حرکات خود نشان داد که دیگر قصد ماندن ندارد و در نشست خبری نیز شرکت نکرد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک