کد خبر 287964
۱۳۹۶/۰۶/۰۲ ۰۷:۲۶

میرزاده: کنکور تا 3 سال آینده باید حذف شود

ساعت24 -سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه کنکور توقعات جوانان را بالا برده گفت: طبق قانون، کنکور تا سه سال آینده باید حذف شود.
میرزاده: کنکور تا 3 سال آینده باید حذف شود
حمایت میرزاده سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طبق قانون باید تا سه سال آینده کنکور حذف شود، گفت: قانون تاکنون به خوبی اجرا نشده و باید برخی از کاستی‌ها در قانون اصلاح شود.

وی با بیان اینکه برخی از نمایندگان به دنبال طرحی برای بر طرف کردن کاستی‌ها در حذف کنکور هستند، ادامه داد: در بحث‌های حاشیه‌ای که در این زمینه انجام شده، محورها بر این موضوع بوده که کنکور حذف یا شیوه برگزاری آن تغییر کند.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه برگزاری کنکور به شیوه فعلی مشکلاتی را در کشور ایجاد کرده، افزود: درصد بالایی از بیکاری جوانان از نوع و شیوه برگزاری کنکور است که توقعات را بالا برده است.

میرزاده تصریح کرد: وزارتخانه‌های علوم و آموزش و پرورش نیز باید ضمن اجرای دقیق قوانین، ایده‌های خود درباره بهبود وضعیت فعلی را به مجلس ارائه کنند.

منبع:تسنیم

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک