کد خبر 288266
۱۳۹۶/۰۶/۰۳ ۲۱:۲۰

رونالدو سکوت خود را شکست

ساعت24-مهاجم رئال مادرید چند ماه پس از ادعای روزنامه Abola درباره تیمش صحبت کرد.
به گزارش آس، کریستیانو رونالدو پنج‌شنبه شب بهترین بازیکن سال اروپا معرفی شد و برای سومین بار این جایزه را کسب کرد. مهاجم پرتغالی پس از دریافت جایزه درباره ۱۰۰ گل خود در لیگ قهرمانان اروپا و رئال مادرید صحبت کرد. رونالدو پس از ادعای روزنامه پرتغالی Abola (جدایی‌اش از مادرید) برای نخستین درباره تیمش صحبت کرد و گفت: در مادرید، بهترین باشگاه جهان بازی می کنم. فرصت دارم در بالاترین سطح بازی کنم و از آن لذت ببرم. احساس خیلی خوبی دارم که یک سال دیگر می توانم در مادرید بازی کنم.

مهاجم پرتغالی درباره رسیدن به ۱۰۰ گل اظهار کرد: به ثمر رساندن ۱۰۰ گل در لیگ قهرمانان اروپا باورنکردنی است.

او در ادامه به شوخی و با خنده درباره خاص‌ترین گلش در این بازی ها گفت: آخرین گلم به این پیرمرد (با اشاره به جی‌جی بوفون) خاص ترین‌شان بود.

رونالدو در ادامه به هدفش اشاره کرد و گفت: هدفم همیشه رسیدن به همه عناوین است و برایش تلاش می‌کنم. دوست دارم به همراه مادرید و تیم ملی پرتغال عناوین ممکن را بالای سر ببرم. باید از هم تیمی هایم در باشگاه و تیم ملی تشکر کنم که به من انگیزه می دهند تا سخت تمرین کنم. همچنین از هواداران مادرید و همه کسانی که به من کمک کردند چنین عناوینی را به دست آورم قدردانی می کنم.

در مراسم دیشب لیونل مسی و جانلوییجی بوفون نیز به عنوان دو نامزد کسب جایزه بهترین بازیکن سال اروپا حضور داشتند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک