کد خبر 288705
۱۳۹۶/۰۶/۰۵ ۱۱:۰۳

اختلافات شدید در تیم رقیب پرسپولیس!

ساعت24-مسئولان باشگاه الاهلی عربستان بر سر هافبک یونانی این تیم با سرمربی اوکراینی خود اختلاف شدیدی پیدا کردند.
روزنامه «البلاد» عربستان خبر داد که سرگی ربروف، سرمربی الاهلی بار دیگر از مسئولان باشگاه درخواست کرده است تا ایوانیس فتفاتزیدیس، هافبک یونانی خود را رد کنند و به جای او هافبک دیگری را به خدمت بگیرند.

مسئولان باشگاه الاهلی این بار موضع قاطعی مقابل ربروف گرفتند و درخواست او را رد کردند زیرا فتوازدیس را یکی از مهره‌های کلیدی الاهلی در 2 سال گذشته در کسب 3 جام می‌دانند.

البته ربروف این بار علاوه بر فتفاتزدیس خواهان فروش مهند عسیری، مهاجم این تیم شده است که الاهلی این درخواست او را هم رد و در نهایت اعلام کردند که فتفاتزدیس و عسیری خط قرمز آنها هستند.

الاهلی رقیب پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا است و بازی رفت این دو تیم با نتیجه تساوی 2 بر 2 به پایان رسید. بازی برگشت این دو تیم در تاریخ 21 شهریور در ابوظبی برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک