کد خبر 29569
۱۳۹۳/۰۷/۲۴ ۱۶:۱۵

مجتبی محرمی: مربیان پرتغالی را قبول ندارم

ساعت 24- ستاره سالهای نه چندان دور تیم ملی معتقد است حضور مربیان پرتغالی در ایران اشتباه است چون کی روش و وینگادا ثابت کردند که تفکرات دفاعی دارند.
مجتبي محرمي پس از مدتها سكوتش را شكست و درباره تيم ملي، پرسپوليس و وضعيت فعلي فوتبال ايران صحبت كرد.

بازیکنها روی رابطه انتخاب می شوند

الان همه می خواهند بچه هایشان فوتبالیست شوند. یک سری روابط هم هست. من دوست ندارم از کسی اسم ببرم و گناه آنها را بشویم. اما معلوم است که روی یک سری زد و بندها عده ای بازیکن انتخاب می شوند. شایسته فوتبال ما نیست. الان ما روی فوتبالمان سرمایه گذاری می کنیم اما از راه درستی وارد نمی شویم.

فقط شعار می دهند

باید به فکر دو سال آینده فوتبال باشیم که همین بازیکنان امید می خواهند، جای بزرگسالان را بگیرند. عده اي فقط خوب شعار می دهند. بینید تیم ملی آلمان هم در مقطعی نتیجه نگرفت اما روی جوانان کار کردند و حالا می بینید که چه نتایج خوبی می گیرند. اما در کشور ما برعکس است. ما برای اینکه نتیجه بگیریم حتی حاضر هستیم که از بازیکنان صغر سنی استفاده کنیم.

مربیانی پرتغالی ترسو هستند

من با بازگشت مجدد کی روش مخالف بودم چون معتقدم عملکرد کی روش مشخص است. از آرژانتین باختیم ، با نیجریه مساوی کردیم و با بوسنی که افتضاح بوديم! ما در جام جهاني شاهد یک فوتبال دفاعی از طرف تيم ملي بودیم. درست استکه دفاع هم یک سیستم خوب در دنیا است اما اگر تیم ملی خودش را پیدا می کرد حتی می توانستیم برنده هم باشد. اگر یکی دو موقعیت هم خلق شد برای این بود که آرژانتین جلو کشیده بود. به نظر من مربی های پرتغالی ترسو هستند! وینگادا هم همینطور هست. تیم ملی پرتغال هم سیستم دفاعی دارد. یا یونان که مربی پرتغالی دارد. برای همین من با حضور مربیان پرتغالی مخالف هستم.

درخشان را با سه بازی ، نمی توان ارزیابی کرد

درخشان را به ۲،۳ بازی نمی توانیم ارزیابی کنیم و باید ۱۰،۱۵ بازی به او زمان بدهیم. این تعطیلات لیگ زمان مناسبی بود تا درخشان روی نقاط ضعف تیمش کار کند. بازی امروز در جام حذفی هم مهم است. امیدوارم که پرسپولیس در این بازی علاوه بر نتیجه، بازی تماشاگر پسندی را هم به نمایش بگذارد. تا حالا که در این چند بازی از لحاظ نتیجه خوب بوده، اما با توجه به اینكه پرسپولیس باید در جام باشگاهها به میدان برود. قطعا باید نفرات جدیدی را جایگزین کند.


نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک