کد خبر 296927
۱۳۹۶/۰۷/۰۸ ۱۵:۰۲

پسر بد دنیای فوتبال برای دومین بار پدر شد

ساعت24-یکی از جنجالی ترین فوتبالیست های جهان برای دومین بار پدر شد.
به گزارش hellomagazine، ماریو بالوتلی بازیکن ایتالیایی و مهاجم اسبق لیورپول و منچسترسیتی برای دومین بار پدر شد.

دومین فرزند او پسر است و لاین نام دارد. فرزند اول بالوتلی که یک دختر است پیا نام دارد و چهار ساله است. زمانی که این دختر به دنیا آمد بالوتلی از پذیرش او خودداری کرد تا جنجال گسترده ای ایجاد شود. ماریو اعتقاد داشت پیا دختر او نیست.

مادر این دختر از بالوتلی شکایت کرد و با آزمایش ثابت شد که پیا واقعا دختر این فوتبالیست حاشیه ساز است البته مادر این دختر به جبران رفتار ماریو تا مدت ها اجازه نمی داد وی با پیا ملاقات کند. اکنون دو سالی می شود بالاخره ماریو این اجازه را پیدا کرده تا هر چند وقت یکبار دختر خود را ببیند.

اما اینبار بر خلاف دفعه قبل ماریو نه تنها وجود فرزندش را انکار نمی کند که آن را در اینستاگرام به صورت رسمی اعلام می کند.

بالوتلی به دلیل حاشیه های بی پایانش به «پسر بد» دنیای فوتبال شهرت یافته است.

بالوتلی اکنون برای تیم نیس فرانسه بازی می کند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک