کد خبر 298421
۱۳۹۶/۰۷/۱۵ ۰۹:۱۹

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: برجام قابل مذاکره و گفت وگوی مجدد نیست

ساعت24-سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که طرح تفسیر جدید از بند T برجام، بهانه جدید آمریکایی ها برای اجرا نکردن توافق است، گفت: آمریکایی ها بدانند که برجام قابل مذاکره و گفت وگوی مجدد نیست.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: برجام قابل مذاکره و گفت وگوی مجدد نیست
سید حسین نقوی حسینی روز شنبه با بیان این که آمریکایی ها به دنبال بر هم زدن برجام هستند و بهانه می آورند، اظهارکرد: آنها یک روز می گویند باید الحاقیه به برجام اضافه شود، یک روز سخن از تجدید نظر در برجام می زنند، روز دیگر می گویند باید به برجام پیوست اضافه شود و امروز هم سخن از این می گویند که بند T باید تفسیر مجدد شود.

وی تاکید کرد: این ها بهانه های آمریکایی ها برای اجرا نشدن برجام است، در این راستا جمهوری اسلامی ایران معتقد است که برجام توافقی انجام شده است و قابل مذاکره و گفت وگوی مجدد نیست.
نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما معتقدیم باید همان چه که مورد تایید ایران و 1+5رسید اجرایی شود و دیگر این موضوع قابل مذاکره نیست.
به گزارش ایرنا، مخالفان توافق هسته‌ای به دونالد ترامپ رییس‌جمهوری آمریکا پیشنهاد داده‌اند از بند T مندرج در ضمیمه اول توافق هسته‌ای با ایران به عنوان بهانه‌ای برای بازرسی از سایت‌های نظامی ایران استفاده کند.
در بند T آمده است: «فعالیت‌هایی که می‌تواند در طراحی و توسعه یک وسیله انفجاری هسته‌ای نقش داشته باشند» ممنوع شده‌اند. این فعالیت‌ها طبق متن توافق هسته‌ای موارد ذیل را شامل می‌شوند:
طراحی، توسعه، ساخت، دستیابی و یا استفاده از مدل های کامپیوتری برای شبیه سازی وسایل انفجاری هسته‌ای.
طراحی، توسعه، ساخت، دستیابی و یا استفاده از چاشنی‌های انفجاری چند نقطه که برای توسعه یک وسیله انفجاری هسته‌ای مناسب هستند مگر اینکه مقاصد غیر هسته‌ای بودن آن توسط کمیسیون مشترک تایید شده باشد و موضوع پایش باشد.
طراحی، توسعه، ساخت، دستیابی و یا استفاده از سیستم‌های تشخیص انفجار (دوربین‌های Streak ، دوربین‌های سرعت بالا یا دوربین‌های Flash x-ray) مناسب برای توسعه تجهیزات انفجار هسته‌‌ای مگر اینکه مقاصد غیر هسته‌ای بودن آن توسط کمیسیون مشترک تایید شده باشد و موضوع پایش باشد.
طراحی، توسعه، ساخت، دستیابی و یا استفاده از چشمه­‌های نوترونی هدایت کننده انفجارات یا مواد خاص برای چشمه‌های نترونی هدایت کننده انفجارات.

ایرنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک