پدرش را کشت و جسد را در کمد دفن کرد
به دنبال همین اظهارات، مأموران تحقیقات را بر روی اظهارات این پسر ۱۹ ساله معطوف کردند که سرانجام صبح امروز این جوان ۱۹ ساله اعتراف کرد که پدرش را با ضربات چوب و چاقو به قتل رسانده و سپس جسدش را در کمد دیواری خانه دفن کرده و رویش را با سیمان پوشانده است.
مکرم با بیان اینکه به دنبال این حادثه کارآگاهان به محل سکونت این فرد واقع در خیابان طوس بین قصرالدشت و کارون اعزام شدند، گفت: جسد این فرد از داخل کمد دیواری کشف شده و موضوع به دادسرای ناحیه ۲۷ اعلام شد.
معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی پایتخت افزود: متهم درباره انگیزهاش از ارتکاب این جنایت به ماموران اعلام کرد که مادرش در پی آزارها و اذیت پدرش فوت کرده است و همین موضوع سبب گرفتن کینه از پدرش شده و در حالیکه روز جمعه در حال استراحت در خانه بوده چند ضربه با چوب به سر پدرش زده و سپس با ضربات متعدد چاقو به گردن، پدرش را کشته است.
مهر