تجربههای ۴گله پرسپولیس برانکو؛ به امید تکرار
گسترش فولاد تبریز 2 پرسپولیس 4
روز 19 اردیبهشت 1395 و در اوج حساسیت لیگ پانزدهم پرسپولیس به تبریز رفت تا با گسترش فولاد بازی کند. یک هفته قبل پرسپولیس در تهران به نفت باخته بود و در نبرد قهرمانی از استقلال خوزستان عقب افتاده بود. تیم برانکو باید این بازی را میبرد تا شانس قهرمانیاش را حفظ کند. پرسپولیسیها با یک بازی درخشان موفق شدند به خواستهشان برسند و با نتیجه 4 بر دو میزبان را شکست بدهند. در این بازی احمدزاده، محمد انصاری یک گل زدند و عالیشاه دو گل.
پرسپولیس 4 پدیده صفر
30 فروردین 1396 در هفته بیست و هشتم لیگ برتر و یک هفته بعد از قطعی شدن قهرمانی پرسپولیس در لیگ برتر، این تیم در ورزشگاه آزادی میزبان پدیده بود. ورزشگاه آزادی به خاطر برگزاری جشن قهرمانی لبریز از تماشاگر بود. پرسپولیس در نیمه اول خوب بازی نکرد و گلی نزد. اما در نیمه دوم همه چیز عوض شد و تیم برانکو 4 بار دروازه حریف را باز کرد. کامیابی نیا، علیپور، طارمی و احمدزاده هر کدام یک گل زدند تا جشن قهرمانی شیرینتر و دلچسبتر برگزار شود.
پرسپولیس 4 الوحده امارات 2
18 اردیبهشت 1396 روزی فراموش نشدنی برای پرسپولیس بود. این تیم برای صعود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا نیاز داشت در بازی آخرش الوحده امارات را ببرد. اما از آن طرف هم الهلال باید الریان را میبرد. در کمال شگفتی هر دو اتفاق افتاد و پرسپولیس موفق شد با ارائه یک بازی زیبا به نتیجهای که میخواست برسد. الهلال هم الریان را برد و پرسپولیس به مرحله حذفی صعود کرد. در این بازی طارمی هت تریک کرد و رفیعی هم یک گل زد.