کد خبر 305214
۱۳۹۶/۰۸/۱۰ ۱۲:۲۳

توقف خودرویی با ۷۰۰۰ فشنگ جنگی/ بازدداشت یکی از اعضای باند قاچاق سلاح در کهنوج

ساعت 24-دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کهنوج از دستگیری یکی از اعضای باند قاچاق سلاح و مهمات خبر داد و افزود: در این رابطه ۷ هزار و ۳۹۷ فشنگ جنگی کشف شد.
توقف خودرویی با ۷۰۰۰ فشنگ جنگی/ بازدداشت یکی از اعضای باند قاچاق سلاح در کهنوج
مجید سیمی در تشریح جزئیات این خبر گفت: طی اقدامات اطلاعاتی از سوی ماموران یگان تکاوری این شهرستان، مشخص شد اعضای این باند قصد انتقال مقادیری مهمات را دارند.

وی افزود: بلافاصله رسیدگی به این موضوع در دستور کار دستگاه قضایی و پلیس قرار گرفت و با دستور مقام قضایی خودروی حامل محموله مهمات جنگی شناسایی شد.

دادستان کهنوج گفت: در بازرسی از یک دستگاه خودروی پراید تعداد ۷ هزار و ۳۹۷ فشنگ جنگی مربوط به اسلحه کلاشینکف کشف و ضبط شده است.

وی با بیان اینکه سایر عوامل باند نیز مورد شناسایی قرار گرفته اند، افزود: تحقیقات تکمیلی در دادسرای عمومی و انقلاب کهنوج در خصوص علت و انگیزه متهم از جابجایی این حجم زیاد فشنگ در حال انجام است.

ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک