کد خبر 309450
۱۳۹۶/۰۸/۲۷ ۰۷:۳۹

نشست ویژه برای بازسازی مدارس زلزله زده

ساعت24 -عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از نشست ویژه این کمیسیون برای بازسازی مدارس مناطق زلزله‌زده کرمانشاه خبر داد.
نشست ویژه برای بازسازی مدارس زلزله زده
حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، از برگزاری جلسه ویژه این کمیسیون برای بازسازی مدارس تخریب شده در مناطق زلزله‌زده غرب کشور خبر داد.

وی تصریح کرد: طبق گزارشات واصله در مناطق زلزله‌زده 60 مدرسه تخریب کامل و 70 مدرسه نیز آسیب جدی دیده است.

نماینده مردم محلات در مجلس با تاکید براینکه باید هر چه سریعتر روند بازسازی مدارس تخریب شده آغاز شود، ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش باید هرچه سریعتر با راهکارهای عملیاتی مدارس را بازگشایی کند تا دانش‌آموزان از تحصیل باز نمانند.

عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: هفته آینده از مسئولان وزارت آموزش و پرورش و همچنین مسئولان ذی‌ربط دعوت خواهد شد تا با حضور در کمیسیون آموزش برنامه‌های خود برای بازسازی مدارس مناطق زلزله‌زده در غرب کشور را ارائه کنند.

منبع:تسنیم

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک