کد خبر 313188
۱۳۹۶/۰۹/۱۲ ۱۴:۳۴

همکاری گوگل با نست برای تولید گجت‌های خانگی

ساعت24-طبق گزارش های منتشر شده، گوگل قصد دارد بار دیگر با شرکت نست برای طراحی و تولید گجت‌های هوشمند خانگی همکاری کند.
همکاری گوگل با نست برای تولید گجت‌های خانگی

به گزارش وب سایت theverge، پس از آنکه دو شرکت گوگل و نست در سال ۲۰۱۵ به واسطه شرکت مادر آلفابت از یکدیگر جدا شدند، باری دیگر قصد دارند با همکاری هم به رقابت با شرکت آمازون بپردازند و محصولات و گجت های هوشمند خانگی طراحی و تولید کنند.

بر اساس گزارش منابع آگاه به وال استریت ژورنال، شرکت نست باری دیگر به تیم سخت افزاری غول تکنولوژی گوگل پیوسته است تا بتوانند باری دیگر با همکاری همدیگر، گجت های خانگی همچون اسپیکرهای هوشمند بسازند.

این دو شرکت در حال حاضر تقریبا به طور کامل با هم همکاری می کنند به گونه ای که کاربران و مصرف کنندگان می توانند محصولات و گجت های هوشمند نست را با دستورات صوتی گوگل کنترل و هدایت کنند که این امر در نتیجه همکاری طراحان این دو شرکت از سال پیش بوده است. اما هم اکنون اخبار و گزارش های جدید منتشر شده نشان از یک شراکت و همکاری عمیق تری در آینده دارد و انتظار می رود ۱۰۰۰ نفر از کارمندان و کارکنان شرکت نست به گوگل مهاجرت کرده و در آنجا مشغول به فعالیت شوند.

غول تکنولوژی گوگل در سال ۲۰۱۴ میلادی، حدود سه سال پیش، شرکت نست را به ارزش ۳.۲ میلیارد دلار خریداری کرد اما یک سال بعد توسط شرکت مادر آلفابت از هم جدا شده و به شکل دو برند جداگانه به کار و فعالیت خود ادامه دادند.

مدیر سابق شرکت نست در مصاحبه با وال استریت ژورنال اظهار کرد :"هر چند که این دو شرکت در این مدت کوتاه، به ظاهر از همدیگر جدا بودند اما بازاریاب ها و طراحان آنها همچنان مجبور بودند که با هم همکاری کنند و با خرده فروشان و بازار در ارتباط باشند".

انتهای پیام

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک