کد خبر 314040
۱۳۹۶/۰۹/۱۵ ۲۲:۰۲

اردوغان: از هیچ خطایی درباره قدس نمیگذریم

ساعت 24- رئیس‌جمهور ترکیه در کنفرانس خبری مشترک با پادشاه اردن گفت، نمی‌توان هیچ اشتباهی را درباره قدس پذیرفت.
اردوغان: از هیچ خطایی درباره قدس نمیگذریم
div>

رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه در نشست خبری مشترک با عبد الله دوم، پادشاه اردن تأکید کرد از هیچ خطایی درباره موضوع قدس نمی‌گذرد.

وی گفت: قدس مورد احترام همه مسلمانان جهان است و هر کسی که این واقعیت تاریخی را نادیده بگیرد، در نهایت، بازنده خواهد بود.

رئیس‌جمهوری ترکیه تصریح کرد: وضعیت موجود شهر قدس باید بدون تغییر حفظ شود و هیچ تجاوزی دراین باره از سوی هیچ کس قابل پذیرش نیست.

پادشاه اردن در این نشست مشترک به ضرورت برگزاری کنفرانسی با محوریت قدس اشاره کرد و گفت: ما باید با چالش‌ها و مسأله فلسطین به طور جدی برخورد کنیم و همواره آن را مسأله اساسی می دانیم.

وی در ادامه گفت: فلسطینیان حق دارند دولت خود را به پایتختی قدس تشکیل دهند. حل مسأله قدس باید بر اساس گفت‌وگوهای اعراب و اسرائیل باشد.

پادشاه اردن تصریح کرد: اردن به همه تعهدات خود در حمایت از مقدسات اسلامی و مسیحی در قدس شرقی پایبند است.

ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک