کد خبر 31697
۱۳۹۳/۰۸/۱۱ ۱۲:۵۴

پیش‌فروش بلیت «آب،آینه و اثر پیگمالیون» آغاز شد

ساعت۲۴ - پیش‌فروش بلیت نمایش «آب،آینه و اثر پیگمالیون» از امروز در سایت تیوال آغاز شد.
نمایش «آب،آینه و اثر پیگمالیون» داستان نقاش جوانی ست که به همراه همسرش زندگی می کند. او به مدت دو سال بر روی پرتره ای که تصویری از معشوقه اش است، کار می کند و... این نمایش با نویسندگی و کارگردانی امیر احمد قزوینی پیش‌فروش اینترنتی بلیت‌های خود را از امروز در سایت تیوال شروع کرد.
این در حالیست که بلیت نمایش در سه روز نخست با تخفیف ۲۵ درصد به فروش خواهد رسید. علاقه‌مندان برای پیش‌خرید می‌توانند به سایت یادشده درنشانی www.Tiwall.com مراجعه کنند. برای کسب اطلاعات بیش‌تر و رزرو تلفنی باشماره ۰۹۳۶۲۷۸۹۲۹۵تماس بگیرند.
نمایش
به گزارش ساعت۲۴ رضا گوران در این نمایش به عنوان مشاور کارگردان حضوردارد. آیدین بهاری، دنا تارفی و پوریا بشری مقدم بازیگران این نمایش هستند.
سایر عومل نمایش آب، آینه و اثر پیگمالیون نیز از این قرارند:
آیدین بهاری،محمد کریم پور (دستیار کارگردان) ، امیر احمد قزوینی (طراح صحنه و لباس )، بیتا عسگری ،پرستو برمخ (طراح پوستر و بروشور)، الهام طاهری پور (عکاس)، الهه حاجی زاده (مشاور رسانه )،
محمد رضا محمودی( مدیرصحنه)و رضا مهرانفر (ساخت تیزر).

آب،آینه و اثر پیگمالیون از ۱۸ آبان و هر روز ساعت۱۸.۴۵در خانه هنرمندان، سالن استاد انتظامی اجرا می شود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک