کد خبر 319013
۱۳۹۶/۱۰/۰۴ ۲۲:۱۲

موحدیکرمانی در بیمارستان بستری شد

ساعت 24- یکی از نزدیگان آیت‌الله موحدی‌کرمانی با اشاره به حضور آیت‌الله موحدی‌کرمانی در یکی از بیمارستان‌های تهران اظهار داشت: ایشان برای آزمایشات دوره‌ای به بیمارستان مراجعه کردند و از این رو حال عمومی‌شان کاملاً مساعد است.
موحدیکرمانی در بیمارستان بستری شد
style="text-align:justify"> یکی از نزدیکان آیت الله موحدی کرمانی: حضور آیت‌الله موحدی‌کرمانی در بیمارستان برای آزمایشات دوره‌ای بوده است.

یکی از نزدیگان آیت‌الله موحدی‌کرمانی با اشاره به حضور آیت‌الله موحدی‌کرمانی در یکی از بیمارستان‌های تهران اظهار داشت: ایشان برای آزمایشات دوره‌ای به بیمارستان مراجعه کردند و از این رو حال عمومی‌شان کاملاً مساعد است.

وی افزود: ایشان به لحاظ قلبی و جسمی هیچ مشکلی ندارند و پزشک معالج‌شان نیز دکتر باقر لاریجانی است.

آیت‌الله محمدعلی موحدی کرمانی متولد 1310 در کرمان در حال حاضر نایب رئیس اول مجلس خبرگان رهبری، دبیرکل جامعه روحانیت مبارز و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است.

وی در سال ۱۳۹۱ با حکم رهبر انقلاب به عنوان امام جمعه موقت جدید تهران منصوب شد.

فارس

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک