کد خبر 32004
۱۳۹۳/۰۸/۱۴ ۱۵:۰۴
رییس سازمان نظام پزشکی:

تعرفه های نا متعارف پزشکی حذف مس شود

ساعت 24- رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: با همیاری جامعه پزشکی و انجمن های تخصصی، بساط تعرفه های غیرمتعارف نیز برچیده خواهد شد.
دکتر «علیرضا زالی» با بیان اینکه ایجاد یک انضباط مالی در فرایند ارائه خدمات و تعامل دوسویه بین بیماران و ارائه دهندگان خدمات، میزان پرداخت ها در بخش خصوصی را کاهش می دهد، گفت:اجرای کتاب جدید تعرفه های پزشکی به عنوان گام سوم طرح تحول سلامت مطرح است و اهداف این کتاب صیانت از حقوق مردم، پزشکان و گروه های بهداشتی درمانی خواهد بود.

زالی با بیان اینکه بخش عمده نگرانی ها در مورد نحوه ارائه خدمات معطوف به بخش های دولتی و آموزشی است، افزود: اکنون در کلانشهرها و مراکز استان ها بیش از ۸۰ درصد خدمات بستری در بخش های دولتی ارائه می شود، بنابراین سامانه ارائه خدمات بستری در بخش های دولتی حتما نیازمند حمایت سازمان های بیمه گر پایه خواهد بود.

رییس سازمان نظام پزشکی خاطرنشان کرد: امسال سازمان های بیمه گر وارد فرایند تدوین کتاب جدید تعرفه ها شده اند و به دلیل اینکه بار مالی این کتاب در بخش دولتی توسط سازمان های بیمه گر پایه و وزارت بهداشت تامین شد، با اجرای آن فرایند پرداخت از جیب مردم در بخش های دولتی افزایش نخواهد داشت.

زالی ادامه داد: مشکلی که در بخش خصوصی وجود داشت، در ارتباط با سازمان های بیمه گر تکمیلی بود بطوریکه طبق آمارها در شش ماهه اول سال ۹۳ و در تهران ۷۰ درصد مراجعان تحت پوشش بیمه های تکمیلی به بیمارستان های خصوصی درجه یک مراجعه کردند.البته در شهرستان ها، این عدد افزایش پیدا می کند و گاهی اوقات حدود ۹۰ درصد از مردم مراجعه کننده به بیمارستان های خصوصی تحت پوشش بیمه های تکمیلی هستند.

رییس سازمان نظام پزشکی تاکید کرد: بنابراین مکانیزم همراهی سازمان های بیمه گر تکمیلی در این شرایط بسیار راهبردی است که خوشبختانه در این خصوص اقدامات خوبی صورت گرفته و توافق نهایی بین سازمان های بیمه گر تکمیلی و بیمارستان های خصوصی صورت گرفته تا با یک مکانیزم حمایتی، حقوق مردم صیانت شود.سازمان های بیمه گر، وزارت بهداشت، وزارت رفاه و سازمان نظام پزشکی در شورای عالی بیمه از انضباط مالی در فرایندهای ارائه خدمات و تعامل دو سویه بین بیماران و ارائه دهندگان خدمات، تبعیت کردند.

وی ادامه داد: به دلیل رشد نامطلوب تعرفه ها در سال های گذشته، با تعرفه های غیرواقعی و مخدوش روبرو بودیم و با اجرای کتاب جدید تعرفه ها، فرایند واقعی سازی تعرفه ها بر اساس شواهد موجود صورت گرفته است.

رییس سازمان نظام پزشکی همچنین افزود: در بخش دولتی، پرداخت هزینه های درمان از سوی مردم در روستاها به حدود سه درصد و در شهرها به شش درصد رسیده بطوریکه با این اتفاق، آرزوی همه کارشناسان عرضه کننده خدمات سلامت محقق شده است.

به گزارش ساعت 24 به نقل از ایرنا، به گفته زالی، ایجاد یک انضباط مالی در فرایندهای ارائه خدمات و تعامل دوسویه بین بیماران و ارائه دهندگان خدمات، میزان پرداخت ها در بخش خصوصی را نیز کاهش می دهد، ضمن اینکه با همیاری جامعه پزشکی و انجمن های تخصصی، بساط تعرفه های غیرمتعارف نیز برچیده خواهد شد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک