کد خبر 320597
۱۳۹۶/۱۰/۱۱ ۰۹:۳۰

خطر حذف پرسپولیس از لیگ برتر به حکم فیفا

در ورزشگاه آزادی اتفاقات بدی رخ داد، هواداران پرسپولیس به تراکتوری‌ها اهانت کردند و هواداران تراکتور هم علیه هادی نوروزی شعار دادند تا یک بازی قشنگ، حاشیه‌های زشتی داشته باشد.
حالا فدراسیون فوتبال در حال بررسی اتفاقات تلخ این بازی است. باشگاه تراکتورسازی هم از فدراسیون خواسته فوری با پرسپولیس برخورد کند. در تبریز اما برخی هواداران تراکتور مدعی هستند باشگاه باید موضوع را به فیفا بکشاند.

آنها می‌گویند با توجه به اصراری که فیفا در مورد پرهیز از توهین‌های قومیتی و شعارهای نژادپرستانه دارد اگر مدارک تراکتور به فیفا برسد، پرسپولیس از لیگ برتر حذف خواهد شد. این در حالی است که باشگاه تراکتورسازی می‌داند هر پرونده‌ای ابتدا باید در فدراسیون فوتبال بررسی شود و باشگاه‌ها نمی‌توانند فدراسیون کشورشان را دور بزنند و مستقیم سراغ فیفا بروند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک