کد خبر 322664
۱۳۹۶/۱۰/۱۸ ۱۵:۱۵

احتمال ورود کودکان آموزش دیده داعش به خاک آلمان

ساعت24-منابع پارلمانی آلمان اعلام کردند که احتمال ورود بیش از 100 کودک که در سوریه و عراق تحت آموزش‌های تکفیری‌ها بوده‌اند به آلمان وجود دارد.
آلمان اعلام کرده است که بیش از 100 کودک که خارج از آلمان تحت آموزش‌های گروه تروریستی داعش قرار دارند، احتمال دارد که وارد خاک آلمان شوند.

روزنامه آلمانی «ولت»، در پاسخ به پرسشی از فراکسیون سبز ضمن اعلام موضوع، نوشت که این افراد به قدری کم سن و سال هستند که به سختی می‌توانند تفنگی که تروریست‌ها در اختیار آنان می‌گذارند را حمل کنند و در سوریه و عراق تحت آموزش‌های تکفیری‌ها قرار گرفته‌اند.

ویدئویی در دست است که در آن تصاویری از مواردی به چشم می‌خورد که به پرورش این کودکان برای اهداف تروریستی می‌پردازد. گزارش‌ها حاکی از تربیت این کودکان در مدارس خاص تکفیری‌هاست.

وقوع چندین حمله تروریستی در آلمان باعث شده تا مقامات امنیتی این کشور در زمینه اقدامات اینچنینی در کشور حساسیت بیشتری نشان دهند.

انتهای‌پیام/م

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک