کد خبر 324064
۱۳۹۶/۱۰/۲۴ ۰۹:۳۱

لاریجانی: به هیچ وجه تغییر در ساختار برجام را نمیپذیریم

ساعت24-رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: حادثه تصادف کشتی ایرانی در روزهای اخیر بسیار تاسف‌بار است و لازم است کمیسیون امنیت ملی مجلس این موضوع را تا نهایت کار دنبال کند.
لاریجانی: به هیچ وجه تغییر در ساختار برجام را نمیپذیریم
علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور امروز خود به حادثه رخ داده برای نفتکش ایرانی اشاره کرد و گفت: تصادف کشتی نفتکش در طول هفته اخیر نگرانی زیادی در جامعه ایجاد کرد، کمیسیون امنیت ملی مجلس مستمرا پیگیری لازم از طریق دستگاه‌های مختلف را در این باره به عمل آورد. ستاد بحران با کمک دولت چین فعال شد. این حادثه بسیار تاسف‌ برانگیز است و لازم است تا نهایت کار کمیسیون امنیت ملی موضوع را دنبال کند.


وی تصریح کرد: حوادثی که در 20 روز گذشته در کشور رخ داد از ابعاد مختلف در رسانه‌ها مورد بررسی قرار گرفت و در جلسه یکشنبه هفته گذشته نیز مسئولین امر گزارش‌هایی پیرامون این حوادث به مجلس ارائه کردند. اهمیت این موضوع و زوایای پنهان آن به نحوی است که همچنان باید مورد واکاوی بیشتر قرار گیرد اما فصل مشترک اکثر این تحلیل‌ها اموری چند است.

اهم اظهارات رئیس مجلس را بخوانید؛

*مشکلات اقتصادی و بیکاری نگرانی‌هایی در جامعه ایجاد کرده است که انتظارات عمومی سرعت عمل در حل این مشکلات است، از طرفی حل برخی امور پیچیده اقتصادی در کشور نیازمند زمان است. در چنین شرایطی ضرورت دارد اولا دولت و مجلس متناسب با شرایط کشور از تحمیل فشارهای اقتصادی جلوگیری کند و ثانیا افزایش تولید محور اصلی بودجه سال آینده باشد و عمران کشور فرع بر هزینه‌های جاری تلقی نشود.

*(با اشاره به اقدامات غیرقانونی اخیر دولت آمریکا در تحریم برخی شخصیت های حقوقی و حقیقی کشورمان): اگرچه رفتار ناهنجار ایالات متحده در این زمینه ها به نحوی شده است که تحریم های آنان باعث آبرو و افتخار اشخاص می شود، اما زیاده خواهی این کشور همراه با سیاست کارچاق کنی تاجرمابانه، تاثیر سویی در مراودات دیپلماتیک گذاشته است.

* اقدامات آمریکا صحنه دیپلماسی را با عدم تعین زایدالوصفی مواجه کرده است.

*مجلس شورای اسلامی به هیچ وجه تغییر در ساختار توافق هسته ای را نمی پذیرد و تغییرات از سنخی که رئیس جمهور آمریکا اخیرا گفته، با تخریب کل توافق برابری می کند و اگر چنین افکاری در سر دارند بلاشک تا چند ماه دیگر لازم نیست صبر کنند؛ بدانند سر آنان به سنگ خواهد خورد.

خبرانلاین

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک