کد خبر 325035
۱۳۹۶/۱۰/۲۷ ۱۱:۲۴

افشای پیشنهاد رئال برای خرید مسی

ساعت24-رئال مادرید در سال 2013 قصد داشته مبلغ فسخ قرارداد لیونل مسی، یعنی 250 میلیون یورو (در آن هنگام) را پرداخت کند و او را جذب کند. این گزارشی است که مجله اشپیگل آلمان منتشر کرده است.
اینیگو خوارس، وکیل آن زمان خانواده مسی به خورخه، پدر لیونل گفت که رئال مادرید قصد دارد مبلغ فسخ قرارداد او را بپردازد. رئالی‌ها که کمی بعدتر گرث بیل را با قیمتی بی‌سابقه در دنیا از تاتنهام خریدند، به مسی پیشنهاد دستمزد 23 میلیون یورو در سال و قرارداد تا 2021 را داده بودند. مادرید همچنین به خورخه مسی یک میلیون یورو می‌پرداخت.

گزارش اشپیگل نشان می‌دهد که رئال مادرید برنامه‌ای ترتیب داده بود که جلسه‌ای خصوصی با حضور مسی، وکیل او، فلورنتینو پرس، میگل پاردسا مدیر ورزشی رئال و وکیل رئال در یک جت خصوصی برگزار شود. خوارس به خورخه مسی گفته بود که رئال مادرید به ماریانو راخوی، نخست ‌وزیر اسپانیا فشار خواهد آورد تا پرونده فرار مالیاتی مسی را ببندد.

ایلنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک