کد خبر 32683
۱۳۹۳/۰۸/۲۰ ۰۲:۱۳

فروریختن پل در قم حادثه آفرید

ساعت 24-در ساعات اولیه روز دوشنبه، بخشی از سازه‌های پل جمهوری اسلامی قم که بر روی رودخانه قم در دست احداث بود به طور ناگهانی فرو ریخت.
به گزارش ساعت 24 به نقل از تسنیم، در ساعات اولیه روز دوشنبه، بخشی از سازه‌های پل جمهوری اسلامی قم که بر روی رودخانه قم در دست احداث بود به طور ناگهانی فرو ریخت.

بر اثر این حادثه تعدادی از کارگران کارگاه ساخت این پل مجروح و توسط اورژانس به بیمارستان اعزام شدند.

با حضور خبرنگار ان در محل ریزش پل مشخص شده است که تا کنون ۱۵ نفر مصدوم و به بیمارستان اعزام شدند و عملیات امداد رسانی خاتمه یافته است.

هم اکنون پرسنل آتش نشانی، مرکز فوریت‌های پزشکی، هلال احمر و نیروی انتاظمی در محل حادثه حاضر و برای اطمینان از عدم وجود مجروح قرار است سگ‌های زنده یاب هلال احمر به محل منتقل شوند.

گزارش خبرنگار ان در محل حادثه بعد از ۵ دقیقه از اعلام حادثه بوده است و هم اکنون معاون سیاسی امنیتی استاندار قم، قائم مقام شهردار، فرماندار قم و تعدادی از شهرداران مناطق و معاونان شهردار در محل حادثه حاضر هستند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک