کد خبر 327969
۱۳۹۶/۱۱/۰۸ ۱۸:۵۴

مشکلی در تردد خودروها در بزرگراه‌ها نیست

ساعت 24- معاون اجرایی سازمان مهندسی و عمران شهر تهران از آماده‌باش ماشین‌آلات برای برف‌روبی و بازگشایی معابر خبر داد.
مشکلی در تردد خودروها در بزرگراه‌ها نیست
style="text-align:justify">نوش‌آبادی با اشاره به آمادگی معاونت عمرانی شهرداری تهران برای بازگشایی معابر، گفت: معاونت عمرانی با توجه به ارتباطی که با پیمانکاران دارد و ماشین‌آلات امانی، همیشه آماده است که در مواقع اضطرار نسبت به بازگشایی معابر، بزرگراه‌ها و... اقدام کنند.

وی با بیان اینکه می‌توانیم در زمینه برف‌روبی، یخ‌زدایی و بازگشایی معابر به معاونت‌های دیگر کمک کنیم، گفت: ماشین‌آلات در حالت آماده‌باش هستند.

وی با بیان اینکه در برف سال 88 و یخ‌زدگی‌ که در باند فرودگاه رخ داد توانستیم کمک شایانی انجام دهیم، گفت: به محض درخواست کمک آماده هستیم که به کمک بیاییم هرچند در حال حاضر مشکلی در تردد خودروها در بزرگراه‌ها نیست.

ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک