کد خبر 329525
۱۳۹۶/۱۱/۱۴ ۲۰:۰۰

رای دادگاه آلمانی به قطع صدای اذان یک مسجد

ساعت 24- یک دادگاه محلی در آلمان با صدور حکمی پخش صدای اذان از طریق بلندگوی مسجدی در شهر اوئر – ارکنشویک این کشور را ممنوع اعلام کرد.
به گزارش راشا تودی، یک دادگاه محلی در شهر اوئر – ارکنشویک آلمان، پخش صدای اذان و مناجات از طریق بلندگوی یک مسجد در این شهر را ممنوع اعلام کرد.

بر اساس این گزارش، گفته می شود دادگاه مذکور این حکم را در پی شکایت یک زوج مسیحی از مزاحمت صدای اذان برای آنها در پی برگزاری نماز جمعه روز گذشته صادر کرده است.

این درحالیست که سخنگوی دادگاه محلی مذکور اعلام کرده که این حکم به معنای قطع همیشگی صدای اذان از طریق مسجد نبوده و نمازگزاران مسجد باید برای پخش مجدد صدای اذان از طریق بلندگو از دولت مجوز بگیرند.

مسئولین مسجد توبیخ شده در پی صدور این حکم نسبت به رای دادگاه ابراز ناخرسندی کرده و می گویند این شکایت درحالی مطرح شده که صدای اذان تنها برای دو دقیقه در روز جمعه از طریق بلندگوی مسجد پخش می شود.

مهر

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک