کد خبر 330031
۱۳۹۶/۱۱/۱۶ ۱۲:۴۷

آتش سوزی در یک ساختمان اداری به خیر گذشت

ساعت 24-بروز آتش سوزی در یک ساختمان اداری، آتش نشانان دو ایستگاه را به محل حادثه کشاند.
همزمان با رخداد این حادثه و تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵، نیروهای عملیاتی ایستگاه‌های ۴۰ و ۱۸ به همراه خودرو حامل تجهیزات تنفسی به خیابان فلسطین شمالی، نرسیده به بلوار کشاورز اعزام شدند.

مهدی کنگاوری فرمانده آتش نشانان اعزامی، در مورد این حادثه گفت: در یک ساختمان اداری شش طبقه، یک اتاقک ۱۸ مترمربعی که به عنوان بایگانی اسناد و مدارک از آن استفاده می‌شد و در طبقه زیر زمین قرار داشت، دچار آتش سوزی شد و متعاقب آن دود غلیظی راهروها و طبقات این ساختمان را در بر گرفت.

وی افزود: درهمان لحظات اولیه وقوع آتش سوزی و پیش از حضور آتش نشانان در محل، سرایدارساختمان با دو دستگاه خاموش کننده به مقابله با آتش سوزی پرداخت که البته نتوانست به طور کامل شعله‌های آتش را خاموش کند.

این فرمانده آتش نشانی اضافه کرد: نیروهای عملیاتی بی درنگ جریان برق و گاز ساختمان را قطع کردند و پس از ایمن سازی کامل، با بکارگیری تجهیزات خاموش کننده، مشغول مهار شعله‌های آتش شدند.

وی درادامه اظهار داشت: با توجه به اینکه ساختمان دارای قسمت سرایداری بود و احتمال محبوس شدن افراد در میان دود غلیظ وجود داشت، همزمان گروه دیگری از آتش نشانان به دستگاه‌های تنفسی مجهز شدند و پس از جستجو، یک نفر زن ۲۲ ساله و دو نفر کودک ۳ و ۴ ساله را به سلامت از میان دود غلیظ خارج کرده و هر سه نفر را که دچار دودزدگی سطحی شده بودند، برای انجام معاینات پزشکی در اختیار امدادگران اورژانس قرار دادند.

کنگاوری در ادامه گفت: نیروهای عملیاتی در کوتاهترین زمان ممکن، آتش سوزی را پیش از سرایت به اطراف، مهار و کاملا خاموش کردند.

وی در مورد علت این آتش سوزی ابراز داشت: احتمال دارد این آتش سوزی بر اثر اتصالی سیم برق در قسمت بایگانی اتفاق افتاده باشد که البته تحقیقات بیشتر در خصوص یافتن علت اصلی این حادثه هم چنان از سوی کارشناسان آتش نشانی ادامه دارد.

میزان

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک