کد خبر 33363
۱۳۹۳/۰۸/۲۴ ۱۶:۲۸

نمایشگر موبایلی با تراکم تصویر بالا+عکس

ساعت 24- شرکت ژاپنی Sharp نمایشگر موبایلی جدیدی را با اندازه ۴.۱ اینچ مبتنی بر فناوری IGZO LCD معرفی کرد که تصاویر در آن با کیفیت ۲۵۶۰ در ۱۶۰۰ پیکسل به نمایش درمی‌آیند.
این کیفیت بسیار بالا در اندازه کوچک نمایشگر تاکنون دیده نشده است و البته به گفته شرکت Sharp، این نخستین باری است که یک نمایشگر با این اندازه می‌تواند تصاویر را با تراکم ۷۳۶ پیکسل در هر اینچ مربع به نمایش بگذارد.

بر اساس آزمایش‌های انجام شده گفته می‌شود که کیفیت این محصول با کیفیت نمایشگرهای ۶ اینچی ۴ هزار پیکسلی برابری می‌کند.

لازم به ذکر است که شرکت Sharp دو هفته قبل با انتشار بیانیه رسمی اعلام کرد باکیفیت‌ترین نمایشگر موبایلی جهان را از سال ۲۰۱۶ به تولید انبوه می‌رساند.



این شرکت توضیح داده است که نسل آتی گوشی‌های هوشمند در بازار جهانی می‌توانند تصاویر را با کیفیت ۴ هزار پیکسل برای کاربران به نمایش بگذارند و البته این گوشی‌ها از سال ۲۰۱۶ میلادی به دست کاربران جهانی می‌رسند.

به گزارش ساعت 24 به نقل از ایتنا، قرار است شرکت ژاپنی Sharp از ابتدای سال ۲۰۱۵ میلادی نخستین نمونه‌های عملی از این نمایشگر لمسی متفاوت را به تولیدکنندگان بزرگ گوشی‌های هوشمند ارسال کند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک