کد خبر 336038
۱۳۹۶/۱۲/۱۱ ۱۳:۰۹

به لجاجت برانکو باختیم؛ او مهره‌سوزی میکند

ساعت 24- پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: پرسپولیس خوب ارنج نشده بود و ما به لجاجت برانکو باختیم.
div style="text-align:justify">مرتضی فنونی‌زاده در خصوص دربی ۸۶ اظهار داشت: پرسپولیس خوب ارنج نشده بود و ما به لجاجت برانکو باختیم. تعویض‌ها هم مناسب نبود و نتوانست کارساز شود. قهرمانی امسال با برد در دربی دلچسب‌تر بود و این قهرمانی اصلا لوث شد. دلم به حال هواداران سوخت.

وی در ارتباط با تعویض‌های برانکو گفت: تعویض‌ها خوب نبود. ربیع‌خواه هم تحت فشار هواداران بیرون کشیده شد. ربیع خواه اصلا در حد و اندازه‌های پرسپولیس نیست و یکی از ضعیف‌ترین بازیکنان تاریخ پرسپولیس است. در حد ترکیب اصلی نیست و وقتی باید به میدان بیاید که پرسپولیس ۵ بر صفر از حریف جلو است.



وی تصریح کرد: رحمتی در این بازی یک توپ هم دفع نکرد و پرسپولیس خوب نبود. سیامک نعمتی که در بازی‌های قبل خوب گل زده بود باید در این بازی به میدان می‌رفت. دست برانکو برای همه رو شده. برانکو مهره سوزی می‌کند و در تیم شایسته سالاری نیست.

میزان

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک