کد خبر 342059
۱۳۹۷/۰۱/۱۰ ۱۲:۵۲

قطریها نگران بازگشت «تیام» به ترکیب استقلال +عکس

ساعت 24- صحبت‌های وینفرد شفر در سایت «استاد الدوحه» قطر بازتاب داشته است. این رسانه، احتمال بازگشت تیام را به عنوان تیتر صحبت‌های شفر انتخاب کرده است
style="text-align:justify">تیم فوتبال استقلال در حالی در هفته پنجم لیگ قهرمانان آسیا به مصاف الریان قطر می‌رود که قطری‌ها نگران و پیگیر بازگشت «مامه تیام» به ترکیب استقلال هستند.


«مامه تیام» که در نقل و انتقالات زمستانی به تیم فوتبال استقلال اضافه شد، عملکرد خوبی با این تیم داشته و در لیگ قهرمانان آسیا هم توانسته سه گل به ثمر برساند.

این بازیکن در نیمه دوم بازی برگشت با العین امارات دچار پارگی همسترینگ شد و ابهامات زیادی نسبت به بازگشت این بازیکن در ادامه فصل مطرح شده است.

«وینفرد شفر» سرمربی استقلال روز گذشته و در پایان بازی با نفت تهران در نشست خبری عنوان کرد که شاید تیام بتواند مقابل الریان بازی کند. وی گفت: «باید ببینیم فردا به چه شکلی خواهد بود. باید با بازیکنان صحبت کنیم و ببینیم شرایطمان چگونه است.»

صحبت‌های وینفرد شفر در سایت «استاد الدوحه» قطر بازتاب داشته است. این رسانه، احتمال بازگشت تیام را به عنوان تیتر صحبت‌های شفر انتخاب کرده است .
مهر

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک