۲۳۴ هزار نفر در نوروز ۹۷ به کیش سفر کردند
ساعت۲۴-براساس نظرسنجی که از بیش از ۲۳۴ هزار مسافر که در نوروز ۹۷ و در روز های تعطیلات سال نو به کیش سفر کرده بودند انجام شد هشتاو چهار درصد از خدمات ارائه شده در این مقصد گردشگری کشور دریافت کرده اند راضی بوده اند.
به گزارش ساعت ۲۴ براساس خبری که از سوی روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش منتشر شده است این نظر سنجی با توجه به تاکید دکتر انصاری لاری ساماندهی و بالا بردن کیفیت خدمات به گردشگران و نظارت مستمر بر نحوه خدمات دهی و تامین رضایت گردشگران انجام شده است.
براساس این گزارش ستاد مسئول ارائه خدمات به مسافران نوروز ۹۷ همزمان با ارائه خدمات توسط نهاد های مختلف برای انجام نظرسنجی و ارزیابی دقیق خدمات ارائه شده اقدام کرده است.
طرح نظرسنجی با هدف بررسی عملکرد حوزه های مختلف و شناسایی نقاط قوت وضعف در خدمات دهی به گردشگران از ۲۵ اسفند ۹۶ تا ۱۵ فروردین ۹۷ در مراکز ارائه خدمات گردشگری، مبادی ورودی و اماکن پرتردد اجرا شد و در پایان پس از گرد آوری مجموع آرا و نظرات گردشگران، شاهد رضایتمندی ۸۴ درصدی از شاخصه های نظم شهری، حمل و نقل عمومی، خدمات فرودگاهی، اطلاع رسانی و برنامه های جشنواره نوروزی هستیم. گفتنی است جزیره کیش در نوروز ۹۷ میزبان ۲۳۴ هزار و ۶۹۷ گردشگر از مسیرهای دریایی و هوایی بود.