کد خبر 34463
۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۱۱:۵۲

طرح آمریکا برای مسلح کردن قبایل عراق

ساعت24- براساس یکی از گزارش‌های پنتاگون که برای کنگره آماده شده، آمریکا قصد دارد با هدف تقویت مردان قبایل سنی عراق در مبارزه با شبه‌نظامیان داعش در استان الانبار، برای آنها تسلیحاتی همچون کلاشنیکف، آر‌پی‌جی و خمپاره‌انداز تهیه کند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، این برنامه با هزینه ۲۴.۱ میلیون دلاری بخش کوچکی از هزینه بزرگتر ۱.۶ میلیارد دلاری است که برای آموزش و مسلح کردن نیروهای کرد و عراقی از کنگره درخواست شده است.

در این سند بر اهمیتی که پنتاگون برای افراد قبایل سنی در استراتژی کلی‌اش برای نابودی داعش قائل است، تاکید شده و به کنگره درباره پیامدهای ناکامی کمک به آنها هشدار داده شده است.

در این سند آمده است: مسلح نکردن افراد قبیله‌ای به بی‌رغبتی قبایل ضد داعش برای مقابله فعالانه با شبه‌نظامیان داعش دامن خواهد زد. کل کمک‌های آمریکا مستقیما زیرنظر دولت عراق قرار دارد و در راستای رعایت سیاست‌های موجود، هرگونه سلاحی از طریق بغداد به دست افراد قبایل خواهد رسید.

در ادامه این سند آمده است: از نیروهای امنیتی عراق به خاطر عملکرد نظامی ضعیف و اختلافات قومی‌شان در استان الانبار و دیگر مناطق سنی استقبال نمی‌شود.

به گزارش ساعت24 به نقل از ایسنا، در این سند پنتاگون آمده است، ۱.۲۴ میلیارد دلار برای نیروهای عراقی و ۳۵۴.۸ میلیون دلار برای نیروهای کرد هزینه شده است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک