کد خبر 34885
۱۳۹۳/۰۹/۰۴ ۲۲:۲۷

دستگیری حلقه فحشا در دو مدرسه در ایالتی در آمریکا

ساعت24- پلیس ایالت فلوریدای آمریکا یک حلقه فحشای دانش آموزی را در دو مدرسه در شهر ساراسوتای این ایالت دو نوجوان 15 و17 ساله را به اتهام اغفال نوجوانان زیر هجده سال و سوء استفاده جنسی از آنان بازداشت کرد.
در گزارش پلیس که در نشریات محلی منتشر شده است تاکید شده که دو متهم جولین لوئیز ماتنا15 ساله

و آلکس نیکول دآرماس 17ساله

پس از مراجعه چهاردختر نوجوان مدارس در روز جمعه به پلیس محلی و اعلام اینکه یک جوان دانش آموز آنان را وادار به همکاری و خود فروشی کرده بازداشت شده اند.این افراد از طریق شبکه های اجتماعی با یکدیگر آشنا شده و به این کار وادار می شدند.
روز دوشنبه نیز اعلام شد که فرد دیگری که در این شبکه دخالت داشته به اتهام سوء استفاده از افراد زیر سن قانونی دستگیر شده است.این فرد هنگام پرداخت پول به یکی از قربانیان این شبکه بازداشت شده است.

جان مایکل موشر 21 ساله
دانش آموز نبوده و هنگام دستگیری به ظرفشویی در یک رستوران اشتغال داشته است. وی پیش از این به عنوان بی خانمان بازداشت شده بوده است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک