کد خبر 34921
۱۳۹۳/۰۹/۰۵ ۱۰:۳۵

روسیه خواستار اخراج آمریکا از ناتو شد

ساعت24- سرگئی نارشکین رییس مجلس دومای روسیه خواستار اخراج آمریکا از سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) شد.
به گزارش ریانووستی، نارشکین روزسه شنبه در میزگردی بین المللی درمسکو به نام 'بحران اعتماد دراروپا' آمریکا را مسئول اصلی تنش های به وجود آمده در منطقه اروپا دانست.

رییس مجلس دوما گفت: به شرکای اروپایی پیشنهاد می کنم ایالات متحده را از بلوک ناتو اخراج کنند.

وی گفت: آمریکا برای منافع خود بحران اوکراین را به وجود آورده و اقدامات و تحریکات واشنگتن مانع حل و فصل این مساله می شود.

رییس مجلس دومای روسیه همچنین گفت که آمریکا و متحدان غربی این کشور از مساله اوکراین به عنوان دستاویزی برای منزوی کردن روسیه درسطح جهانی استفاده می کنند.

وی افزود: این تلاش ها بی نتیجه خواهد بود وآنها نمی توانند روسیه را منزوی کنند.

روابط روسیه وآمریکا که دردو سال اخیر به دلیل آغاز استقرار اجزای سامانه پدافند موشکی آمریکا دراروپای شرقی پرتنش شده بود و درنیم سال گذشته به دلیل مساله اوکراین تیره شده است.

به گزارش ساعت24 به نقل از ایرنا، دراین مدت آمریکا ومتحدانش چند بسته تحریم علیه روسیه وضع کرده اند و بلوک ناتو هم بخش قابل توجهی از نیروهایش را در مجاورت مرزهای روسیه مستقر کرده وبا مشارکت کشورهای همسایه روسیه بطور مکرر رزمایش های نظامی برگزار می کند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک